Slips og butterfly

Leder du efter det perfekte slips eller butterfly til dit jakkesæt? Hos RICH har vi en bred vifte af stilfulde slips og butterflies i forskellige farver og mønstre. Det er lige fra de klassiske sorte slips og butterflies til de mere farverige med forskellige prints. Uanset om det er til formelle eller mere afslappende anledninger, så har vi lidt af hvert i vores sortiment, som du kan udforske her på siden.

Opnå et elegant look med et slips eller butterfly

Butterflies og slips er uundværlige accessories til den modebevidste herre, der ønsker at opnå et stilfuldt og formelt outfit. Du kan også bruge dem til at udtrykke din personlighed og pifte dit outfit lidt op. Hav gerne forskellige designs i garderoben, så du er sikker på, at du har et slips eller butterfly, der passer til dit outfit. 

 

Find dit nye slips eller butterfly hos RICH 

Hos RICH finder du et stort udvalg af slips, butterflies og pocket squares i høj kvalitet. Uanset om du leder efter et traditionelt slips eller en moderne butterfly til en kommende begivenhed eller blot ønsker at udvide garderoben med flere accessories, så kan du finde mange forskellige modeller på vores hjemmeside. Vi har dem i materialer som silke, uld og bomuld, og hvert stof har forskellige egenskaber. Det vigtigste ved et slips eller en butterfly er dog det visuelle - altså hvordan det ser ud sammen med dit outfit. Her på siden har vi samlet vores udvalg, som du kan gå på opdagelse i. 

 

Besøg også vores fysiske butik på Kongensgade 91 i Esbjerg. Her står vores personale klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige slips eller butterfly til dit outfit.

 

Har du spørgsmål til vores produkter her på siden? Send gerne en mail til os på kundeservice@rich.dk eller ring til os på vores tlf. nr. 23 64 06 68. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.